Lesor doživljava užasne uvrede zbog pozdravljanja sa partizanovcima: Grliš se sa gadovima koji su tvojim saigračima vređali majke!

01.12.2023

11:05

0

Autor: D. P.

Navijači Panatinaikosa puni besa prema Francuzu

Lesor doživljava užasne uvrede zbog pozdravljanja sa partizanovcima: Grliš se sa gadovima koji su tvojim saigračima vređali majke!
Copyright MN Press

Francuski centar Matijas Lesor bio je najbolji igrač Panatinaikosa u duelu protiv Partizana, ali uprkos odličnoj partiji navijači "zelenih" su prepuni zamerki na njegov račun.

Naravno, pristalice atinskog kluba teško su prešli preko snimaka koji su preplavili društvene mreže na kojima su Lesor i njegovi dojučerašnji saigrači iz redova ABA šampiona pokazali neverovatnu međusobnu privrženost.

Sve to kada se pravi rat na terenu zaustavio, a Lesor iz te borbe izašao sa sjajnim učinkom - 16 poena i šest skokova.

Očigledno da im to nije bilo dovoljno i da su u Atini mnogi želeli da vide Lesora kako prema crno-belima gleda zakrvljenih očiju:

 

 

- Ne sviđa mi se ni ovaj haos Lesora sa gadovima iz Partizana. Ne možete da zagrlite one koji su nam juče psovali majke. Ne tražim od njega da bude karika, ali kada nosi detelinu mora dvaput da razmisli o nekim stvarima - napisao je jedan navijač Panatinaikosa.

- Nikada neću razumeti zašto je otišao. Svidela mu se ekipa i navijači, sve oko njega je bila zabavno. Očigledno da neće igrati za drugog trenera ni blizu prošlogodišnjeg standarda - mišljenje je drugog navijača.

 

 

- Lesor igra ovakvu odbranu otkako ima 4. faul. Njegov ostanak u igri bio je zločin i kazna.

- Da li je Ataman odgovoran? Mitoglu igra u lošoj formi, Lesor mu hoda u odbrani, a Slukas mora nešto da uradi sa svojim šutom.

- Lesoru devojčice, meč se završio vređanjem Panatinikosa, a ti si otišao do tribine onih koji su vređali majke tvojih saigrača tokom celog meča! Kako drugačije objasniti da si došao kod nas samo zbog novca!

 

Ima, međutim, i navijača koji su drugačije videli izdanje Francuza protiv Partizana, ali oni su manjina:

- Gde su oni koji su govorili da će Lesor namerno odigrati loše protiv Partizana. Zabili su negde glave?

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike