Lesor na udaru Grka zbog Partizana: Ako ih toliko voliš, idi kod njih! Ovde si samo zbog para!

27.10.2023

12:15

0

Autor: D. P.

Teraju ga iz Atine

Lesor na udaru Grka zbog Partizana: Ako ih toliko voliš, idi kod njih! Ovde si samo zbog para!
Copyright Instagram printscreen, kk partizan

Francuski centar Matijas Lesor od letos je igrač Panatinaikosa, ali je jasno da mu je srce ostalo u Beogradu sa Partizanom.

To, međutim, počinje da nervira navijače "zelenih", delom što mu partije još nisu na nivou iz prošle sezone, a delom i zbog toga što udara na njihovu sujetu.

Od juče Lesor je postao tema broj 1 za pristalice Panatinaikosa i to je i danas!

Razlog je prvo njegova objava "hoćemu ...", što je početak skandiranja "grobarskog" slogana  "hoćemo, hoćemo pobedu u derbiju", a kap je prelila čašu objava o video pozivu direktno sa parketa Alekse Avramovića!

 

 

 

- Ali vi ste profesionalac, pokažite ozbiljnost i poštovanje prema klubu za koji igrate. Ako toliko volite Partizan, ostanite tamo. Ali, novac je bitan, mnogo, tako kažu - napisao je jedan od navijača Panatinaikosa.

Kolona onih koji se slažu sa ovom objavom protiv Lesora je baš duga i praviće probleme Francuzu ako Panatinaikosu ne bude išlo prema njihovim očekivanjima.

Međutim, postoji druga kolona.

- Ljudi, stvari su vrlo jednostavne.. kao što je Hezonja, koji je "Panata", odlučio da igra u većem timu i ostavio svoja osećanja po strani... Lesor je uradio potpuno isto. Kakve veze Partizan ima sa Panatinaikosom? Nema čak ni mere poređenja. Pa on nema ugovor sa Evroligom. Ako Žoc ode, vraća se u Evrokup. Dakle, da, igrači se sigurno vežu za tim, ali na kraju dana gledaju na svoju karijeru. Ni ja ne volim da ih vidim, ali ih razumem.

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike