Što pre zaboraviti Zvezdu: Partizan se okreće Krki i AdmiralBet ABA ligi!

05.01.2024

18:59

0

Trener crno-belih Željko Obradović ističe da im je sada fokus na regionalno takmičenje

Što pre zaboraviti Zvezdu: Partizan se okreće Krki i AdmiralBet ABA ligi!
Copyright MN Press

Košarkaši Partizana moraju što pre da zaborave poraz od Crvene zvezde u Evroligi i da se vrate regiononalnom takmičenju.

Crno-beli u 15. kolu AdmiralBet ABA lige dočekuju u subotu (19.00 Tv Arena) ekipu Krke, a ulaz za Grobare će biti besplatan.

Trener Partizana Željko Obradović je istakao da moraju što pre da zaborave Zvezdu, i da se foksuriraju na narednom protivnika.

- U ritmu smo igranja utakmica non-stop, praktično nemamo vremena za trening. Imamo i dosta igrača koji imaju određene probleme. Ali to nema nikakve veze, moramo imati najbolji mogući pristup. Posle loše odigrane utakmice protiv Zvezde u Evroligi, potrebno je da probamo da nađemo način kako bi pokazali pre svega ogromnu želju koja mora biti prisutna u svakoj utakmici - poručio je Obradović.

Košarkaš crno-belih Danilo Anđušić ističe da je najvažnije da trijumfuju u Krku i da se vrate na pobednički ritam.  

- Bitna utakmica za nas da se vratimo na pobednički kolosek. Sigurno Krka neće doći sa belom zastavom ovde, ostvarili su nekoliko jako bitnih pobeda što im je puno znači za pomeranje na tabeli iz zone ispadanja. Igraju bolje nego da početku sezone. Verujem da ćemo uz našu dobru igru doći do pobede, što je najvažnija stvar - istakao je Anđušić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike