Anđušić zna šta da očekuje na derbiju: Bili su tada sasvim drugi tim, ali znamo im slabosti i mane

04.01.2024

07:01

0

Autor: P.K.

Partizanovi igrači imaju vere u sebe pred duel sa Crvenom zvezdom

Anđušić zna šta da očekuje na derbiju: Bili su tada sasvim drugi tim, ali znamo im slabosti i mane
Danilo Anđušić - Copyright TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ/bs

Mnogo je derbija odigrao Danilo Anđušić u svoja tri mandata u Partizanu, tako da vrlo dobro zna šta da očekuje u evroligaškom izdanju u četvrtak uveče.

Bek šampiona Jadrana ohrabren je dobrom partijom tima u utorak i jedva čeka meč protiv najvećeg rivala.

- Očekuje nas veoma važna utakmica za nastavak takmičenja. Raduje nas partija protiv Asvela i kako smo igrali. Verujem da ćemo spremno dočekati derbi. Naravno da je derbi poseban meč za sve nas. Sigurno će biti dobra utakmica i nadam se našoj pobedi.

Partizan je pobedio u prva dva derbija u sezoni, jednom u Evroligi i jednom u AdmiralBet ABA ligi. Anđušića to, međutim, ni malo ne zavarava.

- Sigurno će biti drugačija, Zvezda je totalno u drugačijem raspoloženju, dosta bolje igraju, izgledaju kompaktnije nego u prvom delu. Neće biti lako, pogotovo jer igraju pred njihovim navijačima. Moramo da odigramo na maksimumu ako želimo da pobedimo tu utakmicu i pobedimo u gostima.

A šta će biti ključno?

- Nema prevelikih tajni. Verujem da treba da odigramo kao u prve dve utakmice, bez obzira što su bili drugačiji tim, drugačije izgledali. Mislim da treba da odigramo na sličan način. Znamo koje su njihove slabosti i mane, treba to da iskoristimo, naravno, našom odbranom i agresivnošću i energijom, verujem da su to osnovne stvari kako da dođemo do pobede. Pogotovo u gostima.

Utakmica Crvena zvezda – Partizan igra se od 20 sati.

Standings provided by Sofascore

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike