Dirljive reči kapitena Orlova: Da sa Srbijom osvojim medalju na Olimpijadi, pa onda mogu u penziju!

03.01.2024

16:45

0

Košarkaš Bajerna Vladimir Lučić sanja medalju za svoju zemlju, pa onda može da se povuče

Dirljive reči kapitena Orlova: Da sa Srbijom osvojim medalju na Olimpijadi, pa onda mogu u penziju!
Nedović i Lučić - Copyright fiba.basketball

Kapiten košarkaša Srbije Vladimir Lučuć se posle osam meseci vratio na parket i sa velikim optimizom očekuje drugi deo sezone.

Košarkaš Bajerna pričao je za košarkaški portal "Jurohups" o svom povratku, Bajernu, ali se i dotakao nacionalnog tima i nastupu na Olimpijskim igrama.

- Zbog povrede koja se dogodila nisam mogao da igram na Svetskom prvenstvu. Ako sam dovoljno zdrav, Olimpijske igre u Parizu nisu ni pitanje za mene. Pa da se onda na najbolji način povučem iz reprezentacije u 35. godini. Trenutno ne želim da pričam ili razmišljam o tome, nadam se da ću da budem zdrav i trener će onda da donese svoju odluku - poručio je Lučić.

Kapiten Orlova ističe da je duga pauza sada iza njega i da je fokusiran na ostatak sezone i da ostvari što bolji rezultat sa Bajernom.

- Duga pauza je sada iza mene, bio sam osam meseci bez košarke. Sa ovim teškim rasporedom Evrolige, nisam imao vremena da treniram sa timom. Odradio sam dva i po treninga sa timom pre nego što sam ušao u sezonu. Pokušavam da uđem u ritam i da se naviknem na ovaj sistem igre.

Lučić se prisetio i aprila kada je povredio šaku, zbog čega je mora da ode na operaciju.

- Duga pauza je sada iza mene, bio sam osam meseci bez košarke. Sa ovim teškim rasporedom Evrolige, nisam imao vremena da treniram sa timom. Odradio sam dva i po treninga sa timom pre nego što sam ušao u sezonu. Pokušavam da uđem u ritam i da se naviknem na ovaj sistem igre - zaključio je kapiten Orlova.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike