Samo da je zdravlja, Srbija će u Pariz u najjačem sastavu! I kapiten Bogdanović jedva čeka na novo okupljanje!

30.10.2023

09:16

0

Autor: A. S.

Nakon Nikole i Vase, i Bogdanović potvrdio

Samo da je zdravlja, Srbija će u Pariz u najjačem sastavu! I kapiten Bogdanović jedva čeka na novo okupljanje!
Aleksa i Bogdan - Copyright Profimedia

Košarkaši Srbije nakon srebra na Svetskom prvenstu u Manili, lagano govore o Olimpijskim igrama koje će se predstojećeg leta održati u Parizu. Orlovi su ostvarili direktan plasman na najveću svetsku smotru, a kako stvari stoje, ukoliko ne bude nepredviđenih okolnosti i zaobiđu nas povrede, nastupiće u najjačem sastavu.

Nakon što je Nikola Jokić istakao da će igrati za nacionalni tim, a potom i Vasilije Micić, sada je pozitivne vesti doneo i kapiten Bogdan Bogdanović.

- Bilo je lepo, tek će to kroz vreme dobiti na značaju. Lepo leto iza mene, dobra žrtva, imali smo taj peh sa Borišom, ostao je živ, to je najvažnije, nije bilo nekih većih povreda ostalih igrača, vratili smo se zdravi i to je ono što je najbitnije. Mislim da je bila dobra hemija, dobro druženje - istakao je kapiten Srbije nakon slavlja sa ekipom Atlante nad favorizovanim Milvoki Baksima, pa nastavio o reprezentaciji i šampionatu na Filipinima.

Kako je rekao i ranije, Nikola Jokić koji nije bio sa ekipom, javljao se tokom takmičenja da im pruži podršku.

- Javljao se. Gledao je, pratio je, navijao. Javljao se i on i svi ostali, i Vasa i bivši, i sadašnji.

A zatim je Bogdan potvrdio ono što su svi sa nestrpljenjem očekivali.

- Ako me zdravlje posluži, idem. Iskreno nismo još pričali, malo smo pričali to sa Takijem (Dragan Tarlać, direktor reprezentacije) i Karijem (Svetislav Pešić, selektor), ovako preko poruka. Možda sa nekim saigračima, čisto ono da vidimo gde smo, šta smo, da se čujemo, dopisivanje neko i to je to. Ništa sad, daleko je to - rekao je kapiten reprezentacije Srbije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike