Partizan je jedna porodica! Mijailović zahvalio Duljaju što je ulepšao crno-belo veče!

26.12.2023

22:23

0

Autor: A. Š.

Snažni su odjeci novogodišnjeg koktela u organizaciji košarkaša kluba iz Humske

Partizan je jedna porodica! Mijailović zahvalio Duljaju što je ulepšao crno-belo veče!
Ostoja Mijailović i Igor Duljaj - Copyright Twiter/Ostoja Mijailović

Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj počeo je nekoliko meseci unazad da „zida most“ između dve najveće sekcije JSD Partizan. Narušeni odnosi fudbalskog i košarkaškog kluba kolektiva iz Humske ulice polako počinju da se popravljaju i da liče na one iz prve decenije 21. veka, kada nijedna velika utakmica Partizana u nekom od ova dva sporta nije mogla da prođe bez kolega na tribinama.

Kao neko ko poznaje suštinu Partizana Duljaj je, koliko mu tu obaveze dozvoljavaju, redovan gost na mečevima Pantera i ekipe u Areni. Preneo je to i na svoje izabranike, pa sve češće u najvećoj dvorani na Balkanu mogu da se vide Mateus Saldanja, Bibars Natho i drugovi, a Nemanja Nikolić je nedavno javno pozvao Danila Anđušića da njega i saigrače na proleće očekuje na stadionu u Humskoj.

S toga i ne treba da čudi što se Duljaj večeras našao na novogodišnjem koktelu KK Partizan, na koji je došao u društvu predsednika JSD i crno-belih košarkaša Ostoje Mijailovića.

- Igore, hvala ti na tome što si ulepšao naše crno-belo veče. Svaki iskren Grobar je uvek rado viđen gost. Mi smo jedna porodica – napisao je Mijailović na „Tviter“ profilu, uz emotikone crnog i belog srca.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike