Mijailović zamolio navijače da Partizanu ne sude na pola sezone: Plače mi se kada vidim šta smo sve prošli za ovih sedam godina! (VIDEO)

26.12.2023

19:51

0

Autor: A. Š.

Predsednik crno-belih košarkaša na novogodišnjem koktelu podvukao crtu ispod 2023. godine

Mijailović zamolio navijače da Partizanu ne sude na pola sezone: Plače mi se kada vidim šta smo sve prošli za ovih sedam godina! (VIDEO)
Ostoja Mijailović - Copyright 24sedam/Pavle Knežević

Iza košarkaša Partizana je jedna od najuspešnijih sezona u modernoj istoriji klub. Crno-beli su se na velika vrata vratili u Evroligu, a povratničku sezonu u elitnom takmičenju obeležili su dolaskom na prag završnog turnira.

Pored toga, Panter i drugovi su uspeli da Valjak popnu na regionalni tron, a pored uspeha na terenu godina na izmaku obeležena je i rekordnim posetama i spektakularnim atmosferama koje su iz nedelje u nedelju išle iz beogradske Arene u svet.

Sve to je i te kako za ponos crno-belih, a to nije pokušao da sakrije ni prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović, koji se u obraćanju na novogodišnjem koktelu najpre zahvalio svima koji su u velikom broju došli na crno-belo porodično druženje.

- Sedmi put se obraćam sa ovog mesta, a sedam godina na čelu ovog kluba je pitanje časti, a ne nečega drugoga. Iskreno vam kažem, kada pogledam šta smo sve prošli za ovih sedam godina kao crno-bela porodica, od teškog ponora do velike organizacije koja je ostavila veliki trag prošle sezone, iskreno da vam kažem, plače mi se. A, verujem da se to radi i mojim kolegama, koji su samnom saborci gotovo sedam godina – istakao je na početku Mijailović, pa dodao da je godina koja ostaje iza nas, bila poprilično uspešna.

- To je godina u kojoj smo završili takmičenje u Evroligi, posle osam godina, sa uspešnim rezultatom i velikom organizacijom gde smo gotovo više od pola miliona ljudi dočekali u Areni i gde smo 397 miliona pregleda imali po raznoraznim tv kanalima, društvenim mrežama… To su brojke koje je dala Evroliga. I ono što je najvažnije osvojili smo ABA ligu posle osam sezona, osam sezona verovanja crno-belih navijača koji su uvek bili verni uz nas. Hvala im od srca što su svih ovih godina verovali uz nas, da ćemo doći tu gde pripadamo, a to je da budemo prvi na Jadranu i među osam najboljih u Evropi.

Pre nego što se osvrnuo na tekuću sezonu, prvi čovek crno-belih košarkaša se zahvalio „prethodnoj generaciji igrača, stručnom štabu i ljudima koji su predano radili da ova organizacija bude velika, da ostavimo ozbiljan trag.“

- Hvala sponzorima koji su uložili puno novca i navijačima koji su kupovali karte da ovaj sistem bude održiv. Sezona u kojoj se nalazimo, pre svega u Evroligi, je počela uspešno. U ABA ligi je počela, da kažem uspešno, izgubili smo nekoliko utakmica i s tim u vezi sam hteo da kažem, novinarima i crno-beloj javnosti, verujte ovim momcima, verujte stručnom štabu i Partizanu. Nemojte nam suditi na pola sezone, posle nekoliko izgubljenih utakmica nego ćemo račune svoditi na kraju sezone. Želim vam uspešnu novu godinu, da božićne praznike provedete sa vašim porodicama u zdravlju i veselju, a mi svi zajedno još više volimo i bodrimo i navijamo za naš Partizan – kazao je Ostoja Mijailović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike