Topić po povratku u Zvezdu za 24sedam: Presrećan sam, to je nešto što sam želeo!

26.12.2023

23:46

0

Autor: M. N.

Talentovani košarkaš posle „stažiranja“ u Megi vratio se u matični klub, zbog čega nije krio zadovoljstvo

Topić po povratku u Zvezdu za 24sedam: Presrećan sam, to je nešto što sam želeo!
Nemanja Nedović i Nikola Topić - Copyright MN Press

Mnogo polemike u javnosti je izazvala odluka odgovornih u Crvenoj zvezdi da na početku sezone Nikolu Topića pošalju na pozajmicu u Megu. Mišljenja su bila podeljena, ali deluje da su crveno-beli povukli najbolji mogući potez, kako za sebe tako i za jednog od najtalentovanijih košarkaša sveta u svojoj generaciji.

Mladi plejmejker prethodnih meseci blistao je u dresu novobeogradskog kluba u AdmiralBet ABA ligi i ekspresno je zaradio povratnu kartu na Mali Kalemegdan.

U poslednjim danima 2023. godine sin legendarnog kapitena, kasnije i trenera, Crvene zvezde Milenka Topića zadužio je opremu matičnog kluba i pojavio se na novogodišnjem koktelu na kojem su oči većine prisutnih bile uperene ka njemu.

- Mnogo mi znači što sam se vratio. To je nešto što sam želeo, zadovoljan sam i srećan što sam ovde. Drago mi je što sam sa ovim momcima, stručnim štabom, odličnim trenerom. Presrećan sam, potrudiću se da pomognem ekipi maksimalno koliko je u mojoj mogućnosti – kazao je za 24sedam Nikola Topić, čiji intervju ćete moći da pročitate na našem portalu u narednim danima.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike