Sferopulos priznao da je Topić njegova velika želja, Lazić siguran da Zvezda ide pravim putem! (VIDEO)

26.12.2023

21:06

0

Autor: A. Š.

Trener i kapiten crveno-belih sumirali svoje utiske na kraju 2023. godine

Sferopulos priznao da je Topić njegova velika želja, Lazić siguran da Zvezda ide pravim putem! (VIDEO)
Janis Sferopulos - Copyright MN Press

Iako takmičarski 2023. godina još nije gotova za košarkaše Crvene zvezde, mini predah između obaveza u AdmiralBet ABA ligi i Evroligi crveno-beli su odlučili da organizuju novogodišnji koktel na kojem su svoje utiske o godini na izmaku izneli trener Janis Sferopulos i kapiten Branko Lazić.

Grčki strateg je najpre svima poželeo srećne praznike uz najlepše želje u godini kojoj dolazi, pa se konkretnije osvrnuo na klub sa Malog Kalemegdana.

- Veoma sam ponosan što sam trener Crvene zvezde i time što pripadam ovoj porodici. Uradićemo sve od sebe, zajedno sa igračima, za uspeh tima. Borićemo se jako i daćemo svoj maksimum da budemo uspešni i da dovedemo Crvenu zvezdu na top nivo svih takmičenja u kojima učestvujemo – kazao je Sferopulos, otkrivši potom da je povratak Nikole Topića iz Mege bio njegova velika želja.

- Znate koliko sam želeo Nikolu Topića da dođe u tim. On je veoma talentovan igrač koji će pomoći timu, mlad je i moći će da napreduje i da bude još bolji – rekao je iskusni strateg pa dodao:

- Trebaju nam promene, da dodamo novoprispele igrače u roster, da izgradimo hemiju, da budemo produktivni. Svi treba da znaju šta treba da rade na terenu.

Otkrio je Sferopulos da će na sam dan meča odlučiti da li će Topić biti u timu za meč protiv Panatinaikosa u Atini, a iz njegovih reči bi se dalo zaključiti da će teško biti novih imena u Zvezdinom timu do kraja sezone.

- Doneli smo neke odluke do sada, treba da nadogradimo ovaj tim. Imamo pun roster, sada treba da nađemo hemiju. I mislim da smo kako treba.

Zvezdin kapiten Branko Lazić zahvalio se svima koji su u velikom broju došli na tradicionalni koktel, pa se okrenuo onome što je iza i ispred njega i saigrača.

- Kao što ste već čuli, imali smo velikih pobeda, a možda i nekih neočekivanih poraza, ali sve u svemu, na kraju smo došli do ta dva trofeja. Opet, na leto smo imali dosta promena u ekipi i možda ova sezona opet ima neke neočekivane poraze, ali siguran sam da smo na pravom putu, i da uz vas i vašu podršku, možemo da zajedno dođemo do cilja u narednoj godini – kazao je iskusni bek, uz novogodišnje želje:

- Želim vam puno zdravlja, vama i vašim porodicama, puno sreće, puno uspeha u narednoj godini, i srećne Božićne i novogodišnje praznike - zaključio je Branko Lazić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike