Zvezdaši, imate novi kutak u Beogradu! Otvorena treća zvanična prodavnica crveno-belih košarkaša!

25.12.2023

23:47

0

Autor: A. Š.

Lokacija nove zvanične prodavnice je u strogom centru srpske prestonice – u Dečanskoj ulici broj 17

Zvezdaši, imate novi kutak u Beogradu! Otvorena treća zvanična prodavnica crveno-belih košarkaša!
Copyright Promo/KK Crvena zvezda

Zvezdaši, u ponedeljak ste dobili novi kutak u Beogradu. Košarkaški klub sa Malog Kalemegdana obavestio je svoje fanove da je u centru srpske prestonice, u Dečanskoj ulici broj 17, otvorena treća zvanična prodavnica srpskog prvaka.

Podsetimo, prvi FAN shop otvoren je u sklopu hale “Aleksandar Nikolić” 23. oktobra 2019. godine, dok je početkom ove sezone u novembru otvoren i manji lokal ispred Beogradske Arene na platou na severnoj strani.

- Smatramo da je ovo neophodan iskorak koji prati rast i razvoj kluba, a upravo je ovo nova zvanična prodavnica i lokal u strogom centru Beograda – nešto što su naši brojni navijači priželjkivali – objavili su crveno-beli.

Marketing tim Zvezde otkrio je da novi lokal moderno dizajniran uz dominantne crvenu i belu boju, te da je po prvi put u novoj zvaničnoj radnji dostupna i roba tehničkog sponzora kluba, kao i original dres Crvene zvezde za sezonu 23/24.

- Raspored utakmica i obaveza našeg prvog tima je izuzetno težak, ali ćemo kao klub i sa našim prvim timom odmah nakon praznika upriličiti druženje u radnji koja će svoja vrata otvoriti u utorak u 10 časova! Iskoriste novogodišnje i Božićne praznike, obradujete sebe i svoje najmilije najlepšim poklonima voljenog kluba – stoji u saopštenju Zvezde, čija će nova zvanična prodavnica biti otvorena od 10-20h radnim danima kao i subotom 10-17h.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike