Čović ne krije da su Zvezdi sva takmičenja važna, ali i upozorava: Treba voditi računa da ne podignemo letvicu previše!

26.12.2023

22:49

1

Autor: A. Š.

Prvi čovek srpskog prvaka na novogodišnjem koktelu crveno-belih pričao i o povratku Nikole Topića

Čović ne krije da su Zvezdi sva takmičenja važna, ali i upozorava: Treba voditi računa da ne podignemo letvicu previše!
Nebojša Čović - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde spuštaju polako zavesu na 2023. godinu s pomešanim emocijama. Osvojena su dva od tri trofeja koji su bili u opticaju, ali gorak ukus na Malom Kalemegdanu daje gubitak regionalnog trona u duelu sa najvećim rivalom Partizanom.

Početak nove sezone doneo je brojne turbulencije, kako u stručnom štabu i igračkom kadru, tako i rezultatski, međutim u poslednjih nekoliko nedelja čini se da Zvezdin brod uplovljava u mirnije vode.

- Odgovorili smo na sve izazove, osvojili dva od tri trofeja prošle sezone, 22 trofeja za 12 i po godina i mogu da kažem da smo najuspešniji sportski klub na ovim prostorima u poslednje vreme – rekao je na novogodišnjem koktelu predsednik Zvezde Nebojša Čović, dodavši da je pred crveno-belima još izazovnija godina.

- Pored igrača i trenera pojačali smo se i novim upravnim odborom, sjajnim ljudima i spremni smo za izazove koji nas čekaju. Za nas su sva takmičenja važna i kada pobeđujemo i kada gubimo. Kako ABA liga, tako i Evroliga, ali treba voditi računa da ne podignemo lestvicu previše, ali trudićemo se da u svim takmičenja napravimo što bolji rezultat. Znam da je teško kada gubimo, da se mnogo radujemo kada pobeđujemo, ali to je sport i to je Crvena zvezda.

Osvrnuo se prvi čovek srpskog prvaka i na povratak u klub Nikole Topića.

- Uradili smo pravu stvar, ne samo za Crvenu zvezdu već i za srpsku košarku. Želim mu da bude uspešan kao i do sada, verujem u njega – rekao je Nebojša Čović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike