Teo poveo Zvezdinog novajliju na teren: To je to, to je TOP! (VIDEO)

26.12.2023

20:20

0

Autor: A. Š.

Janis Sferopulos će od sutra na raspolaganju imati i dete crveno-belih, koji se „vraća kući“ posle kratkog izleta u Megi

Teo poveo Zvezdinog novajliju na teren: To je to, to je TOP! (VIDEO)
Nikola Topić i Miloš Teodosić - Copyright Printscreen/Twitter/KK Crvena zvezda

Ono što je bilo najavljeno, dobilo je u utorak ekspresnu potvrdu. U nastavku sezone Nikola Topić će nositi dres Crvene zvezde.

Da je povratak mladog plejmejkera u svoj matični klub već gotova stvar moglo je da se nasluti kada se Topić pojavio na novogodišnjem koktelu crveno-belih u momentu kada je istu proslavu organizovao i njegov dosadašnji klub Mega.

Podsetimo, pošto su letos na Mali Kalemegdan stigli Miloš Teodosić, Šabaz Nejpir i Jago dos Santos crveno-beli su odlučili da jednog od najtalentovanijih igrača sveta u svojoj generaciji pošalju na pozajmicu u ekipu Marka Baraća, gde je Topić potpuno eksplodirao i gde je u dosadašnjem toku AdmiralBet ABA lige imao učinak od 18,6 poena, 6,9 asistencija 3,7 skokova.

Toliko, da su odgovorni u Zvezdi odlučili da posle rastanka sa Nejpirom ne jure neku zvučnu zamenu, već da priliku na najvećoj sceni ukažu sinu svoje legende, nekadašnjeg kapitena, kasnije i trenera Milenka Topića.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike