Zvezda protiv Albe i loše tradicije! Davidovac zna gde je ključ za pobedu protiv Nemaca!

13.12.2023

18:46

0

Autor: A. Š.

Crveno-beli u četvrtak u Areni dočekuju klub koji ih je pobedio u osam od poslednjih 10 susreta

Zvezda protiv Albe i loše tradicije! Davidovac zna gde je ključ za pobedu protiv Nemaca!
Dejan Davidovac - Copyright Printscreen/24sedam

Ono što je u poslednjih nekoliko godina Valensija bila za Crvenu zvezdu, u istom periodu Alba predstavlja srpskom šampionu. Veliki kamen u cipeli, koji je u prošlosti i te kako znao da „nažulja“ crveno-bele, pogotovo na utakmicama u Beogradu.

Berlinski tim u četvrtak stiže u beogradsku Arenu (19.00) sa osam pobeda u džepu iz poslednjih 10 okršaja sa Zvezdom, koja posle uzastopnih poraza od Valensije i Baskonije ima imperativ pobede kako bi zadržala priključak za klubovima koji se bore za doigravanje Evrolige.

- Očekujemo tešku utakmicu. Znamo da je Alba u Beogradu bila nezgodan protivnik dosad. Nadamo se pobedi, biće nam važno da dobijemo. Svesni smo toga i spremno ih dočekujemo – rekao je u najavi meča Dejan Davidovac, uz osvrt na tesne poraze u Španiji prošle nedelje.

- Nisu samo dva tesna poraza, ove sezone ih je bilo puno. Teško je izgubiti u neizvesnim završnicama, ali šta je tu je. Tempo je poprilično nezgodan, ne treba da razmišljamo o tim stvarima već da se okrenemo utakmicama koje nas očekuju.

Upoređujući duele sa Valensijom i Baskonijom, srpski reprezentativac je otkrio i u čemu bi trebalo da leži jedna od ključnih stvari sutrašnjeg meča.

- Loše smo ušli u obe utakmice, sigurno je da treba bolje da počinjemo, da igramo puno bolje u odbrani, da budemo agresivniji, fizički dominantniji i da nametnemo ritam od početka. Mislim da će tu biti i ključ ove utakmice – rekao je Dejan Davidovac.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike