Da li je na pomolu povratak: Sferopulos pričao o Topiću, dotakao se i Šabaza!

11.12.2023

21:00

0

Ove reči trenera Zvezde sigurno će obradovati Delije

Da li je na pomolu povratak: Sferopulos pričao o Topiću, dotakao se i Šabaza!
Janis Sferopulos - Copyright MN Press

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos nije krio zadovoljstvo posle važnog trijumfa protiv Mege, ali se dotakao i odličnog Nikole Topića, koji je upravo letos sa Malog Kalemgdana prosleđen u klub sa Novog Beograda.

- Postoji dosta razgovora o Topiću. On je jako talentovan. Došao sam kada je on već bio u Megi. Ta, on igra jako dobro - rekao je Sferopulos i nastavio:

- Želim da čestitam svojim igračima na pobedi. Ovo je važna pobeda za nas, znamo da je Mega talentovan tim. Mladi su i puni entuzijazma. Ako ne dođete spremni da odigrate čvrstu utakmicu, možete vrlo lako da izgubite. Ovo je važna pobeda za nas i mislim da smo odigrali dobar deo meča, osim početka prvog i drugog poluvremena, onako kako bismo voleli. Na kraju, pokazali smo karakter, odigrali dobru odbranu u poslednjoj četvrtini. I odigrali smo dobru odbranu i napad i postigli 30 poena. Nije bilo lako, jer smo došli iz duple nedelje u Evroligi. I zbog toga je ova pobeda toliko važna.

Grčki stručnjak se dotakao i Šabaza Nejpira, otkrio zašto nije igrao protiv Mege.

- Šabaz je imao spazam. Nisam želeo da rizikujem njegova leđa protiv Mege. Želimo da ga sačuvamo za naredne mečeve - zaključio je trener Zvezde.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike