Jokić se posle lakta u vrat samo srušio na parket! Nurkićev potez rešio utakmicu! (VIDEO)

02.12.2023

07:51

0

Autor: A. S.

Ovog puta sudije nisu ostale neme

Jokić se posle lakta u vrat samo srušio na parket! Nurkićev potez rešio utakmicu! (VIDEO)
Nurkić i Jokić u duelu - Copyright Printscreen/Twitter/ClutchPoints

Nikola Jokić je i noćas odigrao partiju vrednu pobede Denver Nagetsa, ali u meču sa Finiks Sansima nije sve proteklo kako su priželjkivali.

Aktuelni šampioni su ispustili veliku prednost, kockali se, dozvolili rivalu da stigne do izjednačenja, ali je srpski centar u finišu doneo trijumf, 119:111.

Ipak, ni Jokić ovaj meč neće pamtiti samo po najboljem.

Ponovo su ga rivalski igrači tukli i ponovo su sudije ćutale, a u jednom trenutku je čak i "zaradio" lakat u lice i to od Jusufa Nurkića.

Bosanskohercegovački košarkaš je bio zadužen za Nikolu i pravio mu dosta problema, kako u odbrani, tako i u napadu, ali je u finišu i načinio grešku, koja je Sanse koštala neizvesnosti.

Na snimcima koji kruže društvenim mrežama, može se videti kako je Nurkić laktom udario Jokića u predelu vrata, a Somborac se samo srušio na parket.

 

 

Ova situacija dogodila se pri rezultatu 114:111, Nurkić je odigrao grupo na Jokiću, a sudije su ovaj faul okarakterisale kao nesportski. Jokić je uspeo da pogodio jedno bacanje, potom i dvojku iz akcije. Bili su to ključni poeni, za novu pobedu Nagetsa.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike