Rajakovićev Toronto poklekao! Sparsi ne znaju za pobedu, Dalas poražen, ali Luka slavi! (VIDEO)

02.12.2023

08:46

0

Autor: A. S.

Zanimljiva noć i mimo Jokićevog Denvera

Rajakovićev Toronto poklekao! Sparsi ne znaju za pobedu, Dalas poražen, ali Luka slavi! (VIDEO)
Darko Rajaković - Copyright Tanjug/Arlyn McAdorey/The Canadian Press via AP

Još jedna zanimljiva noć u NBA ligi je za nama, a na parketu od srpskih predstavnika, pored Nikole Jokića, bio je i trener Darko Rajaković.

Čačanin koji vodi Toronto Reptorse, noćas nije imao mnogo razloga za sreću, jer je njegova ekipa doživela poraz od Njujork Niksa, 119:106. Za kanadski sastav ovo nije poraz kao bilo koji drugi, jer su trenutno ispod plej-in zone sa skorom 9-11, pa će u nastavku Rajaković morati da razigra i motiviše tim.

Presudni minuti odigrali su se u prvoj deonici, koja je sa 13 poena razlike pripala gostima. Do kraja meča, Toronto je jurišao, ali nije izdržao pritisak, pa su Niksi stigli do trijumfa koji ih čuva na petoj poziciji.

 

 

Da ovo nije sezona San Antonio Sparsa, mogli smo videti i noćas. Tim legendarnog Grega Popoviča poražen je od Nju Orleans Pelikansa sa 121:106, što im je 13. poraz u sezoni, a jedan od najdužih u karijeri trofejnog trenera.

Zanimljivo je bilo i u derbiju Istoka, a Boston je savladao Filadelfiju sa 125:119, kojoj je ponovo nedostajao aktuelni MVP NBA lige, Džoel Embid.

 

 

Dalas Maveriksi su poraženi od Memfis Grizlisa 108:94, a Luka Dončić je ovaj meč preskočio zbog važnijih životnih trenutaka, postao je otac!

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike