Lesorova žena zauvek "grobarka": Tetovaža kao dokaz ljubavi i poruka na ćirilici za navijače Partizana o kojoj se priča! (FOTO)

30.11.2023

10:11

0

Autor: D. P.

Trejsi zauvek crno-bela

Lesorova žena zauvek "grobarka": Tetovaža kao dokaz ljubavi i poruka na ćirilici za navijače Partizana o kojoj se priča! (FOTO)
Copyright kk partizan, printscreen

Supruga Matijasa Lesora voli Partizan, navijače crno-belih i Srbiju!

U slavu te ljubavi, gospođa Trejsi je dan pred meč Partizana i Panatinaikosa odlučila da proslavi sinu Matsonu rođendan u jednoj beogradskoj igraonici, a dečija proslava pretvorila se u mini grobarsku žurku!

Svi koji su želeli da dođu bili su pozvani ako su se ranije najavili Trejsi na Instagramu! Bile su i prisutni košarkaši Partizana, a nešto kasnije je stigao i centar Panatinaikosa kome su deca skandirala ime i podsetila ga na dane provedene u Areni.

 

 

Posle svega, Trejsi je ostavila poruku i sliku svoje ruke sa istetoviranim imenom "Partizan" kao dokaz svojih osećanja prema klubu, navijačima ...

- Ova zemlja definitivno nikad neće prestati da me iznenađuje! Hvala vam na porukama, na dolasku i poklonima. Ispunili ste našeg princa srećom kao i nas... Takođe, hvala vam na dobrodošlici za Matijasa. Grobari za života - napisala je Trejsi Lesor u svojoj poruci navijačima Partizana i prijateljima porodice.

 

kk partizan, printscreen
 

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike