Partizan je porodica zauvek! Matijas Lesor u Beogradu slavio rođendan sinu, emocije su pukle kada je zakoračio u igraonicu! (VIDEO)

29.11.2023

19:57

0

Autor: A. Š.

Francuski centar u četvrtak će biti na suprotnim stranama sa doskorašnjim saigračima, ali dan pre utakmice deo stare ekipe se ponovo okupio

Partizan je porodica zauvek! Matijas Lesor u Beogradu slavio rođendan sinu, emocije su pukle kada je zakoračio u igraonicu! (VIDEO)
Matijas Lesor - Copyright Printscreen/TV Partizan

Kada je izašao raspored utakmica Evrolige za novu sezonu verovatno su se njemu najviše obradovali u porodici Matijasa Lesora zbog toga što su prvi povratak u Beograd mogli da iskoriste i za jednu lepu privatnu stvar.

Francuski centar će sa Panatinaikosom u četvrtak (20.45) gostovati u Areni u duelu sa Partizanom, a dolazak u srpsku prestonicu dan ranije Lesor(ovići) su iskoristili da nasledniku Matsonu proslave rođendan u gradu u kojem su se prethodne dve godine osećali kao kod kuće.

Tokom njih Lesor se, igrama u dresu Partizana, uvukao pod kožu „grobarima“, ali ljubav je očigledno bila obostrana pošto je Matijasova supruga Trejsi pre nekoliko dana najavila proslavu sinovljevog rođendana u jednoj prestoničkoj igraonici, pozvavši sve koji požele da im se u slavlju pridruže sa svojim mališanima.

A crno-beli nisu propustili ovaj zicer da još jednom pokažu kako je Partizan velika porodica, čiji član ostaješ i kada iz njega odeš na pošten i korektan način… Naime, Trejsin poziv Matijasovi doskorašnji saigrači i članovi Partizanovog stručnog štaba su iskoristili da se pojave u igraonici i prirede malo iznenađenje velikim prijateljima…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike