Partizan pokrenuo novu akciju za navijače! Ovo su najdetaljnija uputstva!

29.11.2023

13:58

0

Autor: D. N.

Opcija koja je već najavljena dostupna od danas

Partizan pokrenuo novu akciju za navijače! Ovo su najdetaljnija uputstva!
Copyright MN Press

Partizan je pokrenuo novu akciju, "da vaše mesto u Areni nikada ne bude prazno". Povodom toga, na sajtu crno-belih objavljeno je detaljno objašnjenje za navijače.

- Najavljena opcija prodaje vašeg mesta za pojedinačne utakmice od danas postaje dostupna!

Ukoliko ste vlasnik sezonske ulaznice, ali iz nekog razloga nećete prisustvovati određenoj utakmici, sada Vaše mesto možete ustupiti Klubu koji će naznačeno mesto za utakmicu koju odaberete pustiti u prodaju po regularnoj ceni dnevne karte.

Kao vlasnik navedenog mesta, Vi ostvarujete 35% prihoda od cene za dnevnu kartu i taj prihod će Vam u vidu tokena biti prosleđen na Vaš račun. Maksimalan iznos koji tokom jedne sezone možete prihodovati na ovaj način je 70% cene koju ste platili za sezonsku ulaznicu.

Ostvareni broj tokena možete iskoristiti prilikom kupovine sezonske karte za sezonu 2024/25.

Ukupan iznos u dinarima se obračunava tako što 1 token vredi 1 dinar.

Ukoliko tokom sezone prihodujete 70% od cene koju ste platili za sezonsku kartu, a još uvek želite da svoju godišnju ulaznicu za određenu utakmicu stavite u dnevnu prodaju, u tom slučaju će sav prihod od prodaje dnevne ulaznice ići Klubu.

Sve što treba da uradite jeste da putem linka koji će danas biti poslat na Vašu mail adresu označite Vaše mesto kao slobodno za prodaju za aktuelnu utakmicu. (Partizan - Panatinaikos, Partizan - Monako ili Partizan - Olimpija Milano).

Na taj način, Vaše mesto ćete za navedenu utakmicu staviti u promet, a prihod od prodaje Vašeg mesta će biti podeljen između Vas i KK Partizan na opisan način! Vašu ulaznicu u prodaju možete pustiti do samog početka utakmice. Kada ulaznica jednom bude stavljena u promet ona se više ne može povući!

Šta se dešava nakon prodaje mesta?

Kada prodate svoju ulaznicu, dobićete potvrdu putem elektronske pošte da je ulaznica prodata za odabranu utakmicu a povrat dela novca izražen u tokenima se prebacuje na Vaš račun. Taj iznos će biti povezan sa linkom koji ste dobili putem elektronske pošte i vezan za Vašu sezonsku ulaznicu.

Početkom 2024. godine, za svakog navijača koji poseduje sezonsku ulaznicu, biće kreiran profil na platformi za preprodaju karata Na tom profilu će se prikazivati sav novac/tokeni koje su navijači prikupili korišćenjem ove opcije.

Za sve nedoumice, na raspolaganju Vam je mail adresa [email protected]

DA VAŠE MESTO U ARENI NIKADA NE BUDE PRAZNO! - navedeno je u saopštenju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike