Zvezda nema nameru da se opušta u prvenstvu: "Poštujemo ih baš zbog načina na koji igraju"

26.11.2023

14:46

0

Autor: P.K.

Trener šampiona je jasan pred duel u Sloveniji

Zvezda nema nameru da se opušta u prvenstvu: "Poštujemo ih baš zbog načina na koji igraju"
Janis Sferopulos - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde pretrpeli su najteži poraz u Evroligi ove sezone, ali nema se vremena za žaljenjem jer su već otputovali u Sloveniju, gde ih u ponedeljak od 17 očekuje utakmica 9. kola AdmiralBet ABA lige protiv Krke.

Meč u Novom Mestu igra se u dvorani "Leon Štukelj". Zvezda je lider na tabeli, ima samo jedan poraz, ali nema nameru da se opušta protiv Krke, koja u prvih osam kola ima samo dve pobede.

Crveno-beli će i dalje biti bez Adama Hange i kapitena Branka Lazića.

- Očekuje nas utakmica protiv tima koga poštujemo upravo zbog načina na koji igra. Ono što je do nas jeste da moramo da budemo i mentalno i fizički spremni, da se vratimo pozitivnim rezultatima i pobedama i da igramo našu najbolju košarku - rekao je trener crveno belih Janis Sferopulos.

Dalibor Ilić takođe poštuje protivnika:

- Očekuje nas utakmica sa ekipom koja je znala u prošlosti da iznenadi rivale ne samo u svojoj dvorani. To što smo favoriti na papiru ne znači ništa ako ne odigramo dobru utakmicu i to ne prenesemo na teren protiv ekipe koja zaslužuje respekt.

Odmah po završetku utakmice u Novom Mestu, crveno beli se autobusom vraćaju za Beograd i počinju pripreme za utakmicu Evrolige sa ekipom Anadolu Efesa koja je na programu u petak.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike