Luka Mitrović utučen posle Barselone: Boli kad ovako izgubiš - ovo mora da nam se vrati!

10.11.2023

23:31

0

Krilni centar ipak veruje da će ova ekipa u narednom periodu igrati bolje i stizati do pobeda

Luka Mitrović utučen posle Barselone: Boli kad ovako izgubiš - ovo mora da nam se vrati!
Copyright MN Press

Najbolji u redovima Crvene zvezde u porazu od Barselone bio je Luka Mitrović, koji nije krio nezadovoljstvo nesrećnim porazom u Kataloniji.

- Šta da vam kažem, igrati na jednu loptu u Blaugrani nije loše. Ne mogu da kažem da smo igrali loš meč, bilo je greška koje ćemo ispraviti . Poraz kao poraz nije dobar, ali ovo je igra koja može da nam ulije nadu da ćemo neke naredne utakmice dobijati.Imali smo utakmica gde smo igrali dobro Jedna, druga, pa treća i nismo uspeli da upišemo pobedu. Treba i ta sreća da se zasluži na terenu. Sigurno da ako nastavimo ovako i na treninzima i utakmica da će se vratiti - poručio je Luka Mitrović posle meča.

Krilni centar Zvezde smatra da su utakmicu odlučile sitinice, koje su ovaj put bile na strani Katalonaca.

- Doći ovde i da očekivati da ćete 40 minuta kontrolisati igru, nije baš realno. Mnogo jače ekipe nisu to uradile, pa ni mi. Došli smo tamo gde smo hteli da budemo, minut i po do kraja, nerešen rezultat, pre utakmice bi to odmah prihvatli. Onda su se desile sitnice. Zadnji pet sekundi, lopta stiže u reket i oni pogađaju koša faul. Kasnije težak šut Parkera. To su sve sitnice - zaključio je Mitrović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike