Luka Dončić prati Zvezdu, biće raport sa Bajerna: Otac košarkaša Dalasa pričao za 24sedam!

03.11.2023

11:20

0

Autor: Milan Nastić

Saša Dončić ističe da njegov sin uvek kad mu vreme nalaže prati crveno-bele

Luka Dončić prati Zvezdu, biće raport sa Bajerna: Otac košarkaša Dalasa pričao za 24sedam!
Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su važnu pobedu protiv Bajerna u Evroligi, i tako prekinuli seriju od četiri poraza zaredom. 

Crveno-beli su imali veliku podršku sa tribina, a jedan od najvatrenijih je bio i Saša Dončić, otac Luke Dončića, jednog od najboljih košarkaša na svetu.

On je u razgovoru za 24sedam otkrio da je ove sezone prvi put u Beogradskoj areni, napominjući da veruje u tim Zvezde, iako su sezonu krenuli dosta turbulentno.

- Atmosfera u Areni je fantastična, kao i uvek, ove sezone prvi put uživo pratim Zvezdu, ali vidim da nisu krenuli, kao što se očekivalo. Mislim da je tim odličan, ali isto tako smatram da treba malo strpljenja, ništa ne može da se uradi preko noći. Ovo su sve fenomenalni  igrači, ali igraju zajedno samo nekoliko meseci. Moraju da se naviknu jedan na drugog. Vidim da je Duško Ivanović smenjen, koga izuzetno cenim, doveli su Sferopulosa, koji isto tako odličan trener - počeo je razgovor za 24sedam otac Luke Dončića.

Saša Dončić veruje da će i Partizan i Crvene zvezda uspeti da se plasiraju među osam najboljih ekipa u Evroligi. 

- Mislim da i Partizan i Zvezda imaju najveća očekivanja. U regionalnom takmičenju žele da budu pravci, i smatram da su najveći favoriti. Što se tiče Evrolige, pravljeni su timovi za visok plasman, moje mišljenje je da najmanje što treba da urade da se domognu prvih osam, a zašto ne i da odu na fajnal-for. Iskreno verujem da će uspeti u svojim ciljevima. 

Otac jednog od najboljih košarkaša na svetu otkrio je da njegov sin prati mečeve Zvezde, naravno kad mu vreme dozvoli.

- Uvek kad može i kad mu vreme dozvoljava, prati Zvezdu. Poslaću mu neke snimike sa ove utakmice, biće raport, da vidi uživo kakva je atmsofera, mada on sve to dobro zna. Inače, Luka prati sve sportove - istakao je Dončić.

Okrenuli smo NBA i Dalasu, za koji igra njegov sina, napominjući da veruje da mogu da osvoje titulu u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

- Navijam svim srcem za Dalas, odlično su krenuli sezonu. Pokazali su neki drugi obraz u odnosu na prethodnu. Sada je dobra hemija, i čini mi se da su homogeniji. Početak sezone je fantastičan, nadam se da će da osvoje NBA titulu. Za mene su oni favoriti.

Saša Dončić se osvrnuo i na Nikolu Jokića, napominjući da srpski košarkaš igra na visokom nivou.

- Drugi favorit mi je Denever zbog Nikole, on igra na viskom nivou. Kao i moj Luka oni dominiraju u svojim timovima, uvek su dvocifreni, suvišno je pričati o njihovim partijama u NBA. Obojica su na najvišem nivou - zaključio je Saša Dončić za 24sedam.  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike