Luka dobio trofej Evrolige, a u dresu Reala i legendarni Novica! Grobari će se posebno obradovati kada vide njihov zagrljaj! (VIDEO)

12.10.2023

11:07

0

Autor: A. S.

Sve legende na jednom mestu i među njima ona crno-bela

Luka dobio trofej Evrolige, a u dresu Reala i legendarni Novica! Grobari će se posebno obradovati kada vide njihov zagrljaj! (VIDEO)
Novica na utakmici između Reala i Dalasa - Copyright Printscreen/Twitter/RMBaloncesto

Gostovao je Luka Dončić sa svojim Dalas Maveriksima ekipi aktuelnog šampiona Evrolige, Real Madridu, i priredio pravi spektakl. Bio je to okršaj Luke sa svojim bivšim timom, gde je izrastao u igrača kakav je danas, pa je sve bilo pod nabojem emocija.

Real je slavio nad Dalasom rezultatom 127:123, a Luka nije imao veliku minutažu, zbog sitne povrede. Sigurno da navijači u Vizink centru nisu bili oduševljeni što nekadašnji ljubimac nije odigrao koji minut više, ali je posle duela, pokazao koliko je srećan što se ponovo nalazi u Madridu.

Po završetku meča, Luki je dodeljena replika trofeja Evrolige, a toj svečanosti prisustvovala je cela generacija 2018. i jedno ime koje je naročito interesantno navijačima Partizana, Novica Veličković.

 

 

Legenda crno-belih je uveličao meč NBA ekipe i svog bivšeg tima, čiji je dres nosio od 2009. do 2012. godine. 

Na snimcima koji kruže društvenim mrežama, može se videti sreća i oduševljenje na licima igrača koji su se ponovo okupili, a u momentima kada je Veličković, u dresu kraljevskog kluba, sa brojem 14, izlazio na centar, u zagrljaj mu je skočio Džanan Musa.

Košarka spaja i stvara velika prijateljstva.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike