Obradović i Ivanović opet oči u oči! Čeka nas trener koji je do pre neki dan bio ovde!

01.11.2023

14:13

0

Autor: D. N.

Partizan gostuje Baskoniji sa željom za novom evroligaškom pobedom, ali bez dva igrača

Obradović i Ivanović opet oči u oči! Čeka nas trener koji je do pre neki dan bio ovde!
Copyright MN Press

Košarkaše Partizana očekuje nova utakmica u Evroligi. Protivnik crno-belih u petak (20.30) biće Baskonija na čiju je klupu ovih dana seo Duško Ivanović. Tako će se oči u oči ponovo naći Željko Obradović i Ivanović.

- Čeka nas trener koji je do pre neki dan bio ovde (u Crvenoj zvezdi) i imao priliku da analizira našu igru. Svaka utakmica u Evroligi je mnogo važna, moramo da nastavimo sa dobrim igrama - rekao je Obradović koji neće moći da računa na sve igrače, pošto povređeni kapiten Kevin Panter i Mateuš Ponjitka.

Prema rečima trofejnog trenera, prošlogodišnji poraz u produžetku odavno je zaboravljena priča.

- Koncentracija je na onome što je sada, imaju nove igrače i one koji su zadržali, znamo načine na koji igraju, novi trener donosi puno i videćemo kako će izgledati na ovoj utakmici. Važnije je kako ćemo mi izgledati - dodao je strateg crno-belih čiji će tim biti motivisan.

- Idemo u Vitoriju da igramo protiv tima koji ima određene probleme sa povredama, ali očekujemo reakciju zbog promene trenera koji nas odlično poznaje. Ipak, ono što je važno da idemo u Španiju sa velikom motivacijom posle dve sjajne utakmice protiv našeg velikog rivala. Nema dileme da će i oni pokazati veliki nivo motiva jer je svaka utakmica u Evroligi važna  - zaključio je Obradović.

Standings provided by Sofascore

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike