Aleksa "pobrljavio" nakon udarca kapitena: Atmosfera u crno-beloj svlačionici nikad bolja! (VIDEO)

31.10.2023

15:01

0

Autor: A. S.

A i umor nakon derbija je ostavio traga

Aleksa "pobrljavio" nakon udarca kapitena: Atmosfera u crno-beloj svlačionici nikad bolja! (VIDEO)
Aleksa Avramović - Copyright Printscreen/YouTube/BC Partizan TV

Košarkaši Partizana sinoć su upisali i drugu pobedu u večitom derbiju sa Crvenom zvezdom za samo pet dana, a ovog puta je bilo prilično lakše nego u duelu koji je igran u Evroligi.

Koliko je bila važna ova pobeda u regionalnoj AdmiralBet ABA ligi nije potrebno govoriti. Večiti derbi ima posebnu draž i igrači, kao i navijači žive i igraju za te trijumfe.

A nakon pobede, u taboru crno-belih je vladala sjajna atmosfera, pa su imali prilike i da se našale, ali se moglo videti i koliko su iscrpljeni.

Tako je jedan od junaka ovog trijumfa, Aleksa Avramović, dok je u hodniku beogradske Arene govorio za klupsku televiziju, potpuno "pobrljavio" i to nakon udarca kapitena Kevina Pantera, koji je ovaj susret preskočio zbog povrede.

Aleksa je analizirao utakmicu, kada je kapiten prišao s leđa i udario ga rukom po glavi i to dva puta. Srpski košarkaš je prekinuo izlaganje i sa osmehom nešto dobacio kapitenu, a onda nastavio da govori na engleskom jeziku.

Tek kada mu je novinar rekao da može da nastavi na srpskom, Aleksa je u šoku, prasnuo u smeh, a zatim dodao da je preumoran.

Pomenutu scenu možete videti na 23.48

Snimak je istog trenutka završio na društvenim mrežama i oduševio masu navijača crno-belih.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike