Kada igrate pred ovakvom publikom, sve ostalo je kao da igrate u biblioteci! NBA šampion oduševljen navijačima Partizana! (VIDEO)

01.11.2023

10:19

0

Autor: A. S.

Nigde nije kao u Areni

Kada igrate pred ovakvom publikom, sve ostalo je kao da igrate u biblioteci! NBA šampion oduševljen navijačima Partizana! (VIDEO)
Navijači Partizana - Copyright MN Press

Navijači košarkaškog kluba Partizan, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim i to je tako već godinama. Od kako su se vratili u Evroligu, crno-beli  na svakoj utakmici imaju punu halu najvernijih navijača, koji od prvog do poslednjeg minuta pevaju u glas.

Podrška je igračima od velikog značaja, naročito kada ne ide ili se lomi rezultat, a sa druge strane, rivalima buka i pesma otežavaju nastup. Igrati u najvećoj dvorani na Balkanu i imati 20.000 navijača naspram sebe, nije lako, to znaju evropske ekipe, ali i oni Evrope.

O podršci navijača je govorio i Ričard Džeferson, bivši NBA košarkaš i kao najbolje istakao navijače Partizana.

Nekadašnji NBA šampion je objavio na društvenim mrežama snimak sa utakmice i poslao poruku ostalima.

 

 

- Okej, nijedna publika ni na koledžu ni na NBA utakmicama nije ni blizu utakmicama u inostranstvu. Kada pitate košarkaše koliko je teško bilo igrati pred ovom ili onom publikom. Nije. Kada igrate pred ovakvom publikom, sve ostalo je kao da igrate u biblioteci. Rekao sam šta sam rekao - poručio je Džeferson.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike