Baskonija je predvođena Vanjom, svi znaju ko je Duško Ivanović: Avramović pohvalio rivala, pa istakao da crno-beli idu na pobedu!

01.11.2023

14:05

0

Autor: A. S.

Ni na ovom meču Partizan neće biti kompletan

Baskonija je predvođena Vanjom, svi znaju ko je Duško Ivanović: Avramović pohvalio rivala, pa istakao da crno-beli idu na pobedu!
Aleksa Avramović - Copyright Printscreen/YouTube/BC Partizan

Košarkaši Partizana su u pobedničkoj seriji i sjajno raspoloženi pred meč sa Baskonijom. Nakon dva trijumfa nad Crvenom zvezdom, sledi putovanje u Vitoriju, gde će se igrati u petak od 20.30 u meču šestog kola Evrolige.

Crno-beli su u derbiju imali heroja u vidu Alekse Avramovića, koji je ubrzo prebacio fokus na Baskoniji gde ih dočekuje Duško Ivanović.

- Oni su u malo lošijem ritmu, ali mi igramo bez Mateuša i Kevina. Imamo visoko samopouzdanje jer smo prethodne dve utakmice igrali dobro i organizovano. Jasno znamo ko šta radi. Idemo da igramo i da se nadmećemo, uostalom idemo da pobedimo - podsetio je Aleksa da crno-beli neće biti kompletni.

Nije propustio Avramović priliku da istakne i svog reprezentativnog kolegu, Vanju Marinkovića, koji je okosnica tima iz Vitorije.

- Oni su predvođeni Vanjom Marinkovićem sa kojim sa kojim sam sarađivao ovo leto. Takođe, poznato je da im je došao novi trener. Svi znaju ko je Duško Ivanović i šta će on doneti. Oni se oslanjaju na tranziciju, šut za tri je takođe tu. Tako da su fizički potkovan i dobar tim. Imamo informacije da neće biti kompletni, ali u kakvom god da su sastavu izaćiće na teren motivisano zbog novog trenera koji ima pristup rada koji je za poštovanje. Duško je neko ko ima ogromne uspehe u karijeri - dodao je Avramović.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike