Duško se vraća kući! Doskorašnji trener Zvezde debituje protiv Partizana!

30.10.2023

17:12

0

Autor: A. Š.

Iskusni strateg po četvrti put u karijeri seda na klupu španskog kluba

Duško se vraća kući! Doskorašnji trener Zvezde debituje protiv Partizana!
Duško Ivanović - Copyright MN Press

Nije dugo Duško Ivanović čekao na novi posao posle rastanka sa Crvenom zvezdom. Ono o čemu se spekulisalo prethodnih dana, danas je dobilo i zvaničnu potvrdu - iskusni strateg vraća se na klupu Baskonije.

Klub iz Vitorije očajno je ušao u sezonu, a dosadašnjeg stratega Hoana Penjaroju posla je na kraju koštalo pet uzastopih poraza. Ivanović je tako dobio priliku da se vrati na mesto najvećih trenerskih uspeha, pošto će po četvrti put sesti na klupu Baskonije.

- Najuspešniji trener u istoriji Baskonije doživeće novu etapu na klupi našeg kluba, koji će predvoditi do kraja tekuće sezone. Balkanski trener stiže iz Crvene zvezde i ima bogato iskustvo, kako u Evroligi, tako i u Endesa ligi – objavila je Baskonija.

Ivanović je sa klubom iz Vitorije u prethodna tri mandata osvojio tri šampionske titule, tri Kupa kralja i jedan Superkup, a u novom klubu će biti predstavljen u narednim satima, posle čega će odraditi i prvi trening. Debi na klupi Baskonije imaće u petak protiv Partizana, u meču 6. kola Evrolige, pred svojim navijačima.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike