Lesor posle drame sa Zelenima i podrške Partizanu, dobio nagradu Evrolige! Lični rekordi na 100. utakmici bili su dovoljni (VIDEO)

28.10.2023

13:37

0

Autor: A. S.

Da li će mu navijači sada oprostiti?

Lesor posle drame sa Zelenima i podrške Partizanu, dobio nagradu Evrolige! Lični rekordi na 100. utakmici bili su dovoljni (VIDEO)
Matijas Lesor - Copyright Profimedia

Protekle nedelje u Evroligi igrana su dva velika derbija, španski, između Reala i Barselone, a slavio je kraljevski klup poenom više, i srpski, između Partizana i Crvene zvezde, a nakon 40 minuta, crno-beli su imali dva poena više.

Ovaj drugi privukao je veliku pažnju, možda zbog uzavrele atmosfere, možda zbog toga što je večiti, ili što su u beogradskoj Areni bili Novak Đoković i Bastijan Švajnštajger ili pak zbog toga što se direktno na slavlje uključio Matijas Lesor.

Francuz je prošle sezone nosio dres Partizana, pa se javio na video poziv Alekse Avramovića i slavio pobedu sa bivšim saigračima, kako on kaže - braćom. Ali, taj potez se nije dopao navijačima Panatinaikosa, a Francuz im je sinoć pokazao šta misli o pomenutoj situaciji.

Izašao je na teren u petom kolu Evrolige i doneo pobedu svom timu nad Baskonijom. Meč je završio sa 23 poena i 14 skokova, što su njegovi lični rekordi. Tako je sakupio i indeks korisnosti 31, pa mu je Evroliga dodelima MVP priznanje nakon njegovog 100. meča u ovom takmičenju.

 

 

Veći indeks korisnosti od Francuza imao je Nikola Mirotić - 36, ali je Olimpija poražena od Albe, pa je ostao bez nagrade.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike