Partizan na evroligaškom derbiju promovisao zlatnu stolicu! Prvi je na nju seo student sa diplomskim radom „Sezona“!

27.10.2023

21:19

0

Autor: A. Š.

Crno-beli su ispunili još jedno obećanje koje su dali tokom akcije Jedan Partizan imamo

Partizan na evroligaškom derbiju promovisao zlatnu stolicu! Prvi je na nju seo student sa diplomskim radom „Sezona“!
Zlatna stolica Partizana - Copyright Printscreen/Twitter/KK Partizan

Sve je za Partizan proteklo sjajno u prvom ovosezonskom evroligškom derbiju. Pred krcatim tribinama beogradske Arene, uz šoutajm Alekse Avramovića u poslednjoj četvrtini, crno-beli su savladali Crvenu zvezdu, napravivši tako i najbolju moguću uvertiru za regionalni večiti derbi koji nas očekuje već u ponedeljak.

Takođe, duel sa najvećim rivalom rukovodstvo kluba je iskoristilo da ispuni još jedno obećanje koje su dali tokom donatorske akcije „Jedan Partizan imamo“.

Pošto su na parketu Arene ispisali imena svih koji su učestvovali u akciji, crno-beli su sinoć promovisali i zlatnu stolicu, koja je bila namenjena navijaču sa najvećom donacijom. Kako su nju uplatili osmorica članova Upravnog odbora kluba, doneta je odluka da ta stolica bude namenjena Partizanovim navijačima iz različitih društvenih sfera koji su se na neki način istakli i izdvojili.

Tu čast da prvi sedne na zlatnu stolicu pored terena dobio je Jovan Mihajlović, student kamere na FDU koji je kao svoj diolomski rad kreirao knjigu pod nazivom "Sezona", posvećenu našoj sezoni 2022/23, domaćim i gostujućim utakmicama, navijačima...

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike