To su moja braća i to je bila veoma važna utakmica za njih! Lesor se javio da objasni šta se dešava sa Zelenima - Ne obraćam pažnju! (VIDEO)

28.10.2023

08:08

0

Autor: A. S.

Francuz rekao Grcima koliko mu je Partizan važan

To su moja braća i to je bila veoma važna utakmica za njih! Lesor se javio da objasni šta se dešava sa Zelenima - Ne obraćam pažnju! (VIDEO)
Matijas Lesor - Copyright Printscreen/Twitter/Eurohoops

Beogradski večiti derbi koji se u četvrtak uveče igrao u petom kolu Evrolige izazvao je veliku pažnju košarkaške javnosti, ali i buru i to u Panatinaikosu.

Nakon trijumfa crno-belih, Aleksa Avramović je odmah sa parketa uputio poziv doskorašnjem saigraču, Matijasu Lesoru, koji im je ranije tog dana uputio podršku i putem društvenih mreža. Jasno je da je jaka veza na ovoj relaciji, ali je Francuz ubrzo bio na meti kritika od strane navijača Zelenih.

Zato se Lesor oglasio posle utakmice Panatinaikosa i objasnio kako stvari stoje.

- Nažalost, video sam reakciju navijača (Panatinaikosa) na društvenim mrežama. Ne obraćam zaista pažnju na to. Kao što sam već rekao, imam braću u tom timu i za 10 godina i dalje ću razgovarati sa njima telefonom, zvaću ih... To su moja braća, nisu mi samo prijatelji. Kada moja braća pobeđuju, srećan sam zbog njih - rekao je Lesor za Jurohups.

A u međuvremenu, Lesor je dominirao u dresu Panatinaikosa protiv Baskonije sa 23 poena i 14 skokova, čime je pokazao da je pravi profesionalac.

- Pokazao sam večeras da igram za ovaj tim, igrač sam Panatinaikosa i daću sve što imam, svaki put kad stanem na teren, ali bila je to veoma važna utakmica za njih, derbi, i bio sam srećan jer su moja braća pobedila. Prosto, bio sam srećan zbog njih - ponovio je Francuz i na kraju dodao:

 

 

- Sedeo sam kod kuće, prijatelj me je pozvao, javio sam se... Možda bih se na isti način javio i da me je neko drugi pozvao. Navijači su slavili, setili su me se i to što su me se setili u trenutku proslave tako velike pobede pokazuje koliko čvrstu vezu imamo i koliko me poštuju i vole i to je obostrano.

A crno-bele u ponedeljak već čeka novi derbi, ali u AdmiralBet ABA ligi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike