Pojavila se replika Jokićevog prstena! Navijači "poludeli", svi žele komad koji Srbinu ruku krasi! (FOTO)

28.10.2023

10:32

0

Autor: A. S.

A i cena, prava sića

Pojavila se replika Jokićevog prstena! Navijači "poludeli", svi žele komad koji Srbinu ruku krasi! (FOTO)
Nikola Jokić na dodeli šampionskog prstenja - Copyright Profimedia

Uoči prve utakmice u novoj sezoni, Nikola Jokić je dobio šampionski prsten osvojen sa ekipom Denver Nagetsa u velikom finalu NBA lige u junu mesecu.

Bilo je gotovo nemoguće da se nekome oči ne zacakle kada bi ugledao ovaj komad zlata sa gomilom dijamanata, safira i rubina, pa su brže, bolje, krenule da se proizvode i replike.

Tako prsten koji košta oko 100.000 dolara, može biti vaš za deset puta manju sumu. Naravno, reč je o replici koju možete nabaviti na aukciji za 10.000 dolara, a postoje i modeli koji su znatno jeftiniji, pa prsten naizgled identičan kao Nikolin možete nositi za samo 700 dolara.

 

 

Naravno, vidljiva je razlika i "na oko" i po kvalitetu, ali nije loša opcija za mnoge navijače koji su oduševljeni izgledom ovog komada. Naravno, ima i onih kojima je neshvatljiva količina svetlucavih detalja.

Original koji su dobili igrači Denvera, za prvu titulu u istoriji franšize, poseduje i mnoge detalje, pa se tako za 16 trijuma u plej-ofu na prstenu nalazi 16 karata dijamanata, 89 crvenih rubina, ali i safira. Sve je naravno u bojama Denvera, a svaki je autentičan i po tome što su sa bočne strane ispisana prezimena i brojevi igrača.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike