Ovo je prsten Nikole Jokića! 16 karata za 16 pobeda, tu su dijamanti, rubini i safiri, postoji samo jedan problem! (VIDEO)

25.10.2023

08:29

0

Autor: A. S.

Dizajneri su se baš potrudili

Ovo je prsten Nikole Jokića! 16 karata za 16 pobeda, tu su dijamanti, rubini i safiri, postoji samo jedan problem! (VIDEO)
Nikola Jokić na dodeli - Copyright Profimedia

Na ruci Nikole Jokića noćas je zasijao ogroman dijamantski prsten koji se dodeljuje igračima šampionske ekipe u NBA ligi. Denver Nagetsi su u junu osvojili prvu titulu u istoriji franšize, a nagradu su primili uoči prvog meča u novoj sezoni, koji su sinoć igrali sa ekipom Los Anđeles Lejkersima.

Nagetsi su slavili sa 119:107, a Jokić je meč završio sa 29 poena, 13 skokova i 11 asistencija, pa je iz svih uglova bio u centru pažnje. Govorilo se o njegovoj igri, želji da odbrani titulu, asistencijama, pa i emocijama na dodeli nagrade.

Zanimljivo je bilo videti Nikolu i kako gleda na svoj novi prsten nakon gromoglasnog aplauza pune Bol arene.

A kada je reč o prstenu, radi se o unikatu, posebnom za svakog igrača i člana ekipe.

Za dizajn ovog komada zadužen je bio Džejson sa Beverli Hilsa, a krase ga 16 karata dijamanata, rubina i plavog safira, u bojama Denvera. 

 

 

Inače, 16 karata predstavlja upravo 16 pobeda Denvera u plej-ofu, na putu do titule, dok 89 rubina predstavljaju broj poena Majamija u petoj utakmici.

I dok se na jednoj strani nalazi ugraviran natpis "Svetski šampioni" i retro logo Denvera, tu je i broj 5280, odnosno nadmorska visina Kolorada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denver Nuggets (@nuggets)

Na Jokiću je samo da odluči gde će ga čuvati, pošto očigledno ne može da ga prikači na patiku, poput venčanog, zbog veličine.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike