Amerika se klanja Jokiću: Nikola je već sada legenda NBA!

27.10.2023

13:03

0

Poznati novinar Nik Rajt, koji je bio veliki kritčar srpskog košarkaša, ipak morao da promeni mišljenje

Amerika se klanja Jokiću: Nikola je već sada legenda NBA!
Nikola Jokić - Copyright Tanjug/AP

Američki novinar Nik Rajt, koji je poznat po tome što često kritikuje Nikolu Jokića, uputio je javno izvinjenje srpskom košarkašu.

Naime, on je tokom čitave prošle godine dosta komentarisao najboljeg igrača sveta, ističući da Jokić ne zaslužuje da dobije epitet legende.

Ipak, sada posle meča između Denvera i Los Anđelesa, gde je centar Nagetsa ponovo dominirao, Rajt je javno izjavio da on ipak legenda.

- Javno se izvinjavam Jokiću, i to sam uradio posle finala sa Majamijem, ali i sada. Definitivno je ušao u grupu košarkaša koji zaslužuju najveće poštovanje. Moje mišljenje je bilo da je jako dobar igrač, ali da nisam siguran da li zaslužuju da dobije epitet legende. Pogrešio sam, on je istinska legenda NBA. Očigledno da su ljudi videli bolje od mene celu situaciju vezano za Nikolu - istakao je Rajt.

Poznati novinar se dotakao i teme ko je najbolji po njemu u eri posle Lebrona Džejmsa.  

- Moj kriterijum po čemu gledam su sledeća, prsten, ispadanje na startu plej-of. MVP trofeji, što se tiče Jokića, on spada u taj kriterijum i definitivno jedan je od najboljih svih vremena - zaključio je Rajt. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike