Neću da pričam, nije sportski! Smajli odbio da se žali nakon poraza - Moramo da poradimo na tome!

20.10.2023

10:01

0

Autor: A. S.

Centar crno-belih pogođen sudijskim odlukama, ali ne traži izgovore

Neću da pričam, nije sportski! Smajli odbio da se žali nakon poraza - Moramo da poradimo na tome!
Alen Smailagić protiv Olimpijakosa - Copyright MN Press

Poraženi su košarkaši Partizana nakon produžetka u Pireju od ekipe Olimpijakosa sa 98:94, a posle meča, mnogo je komentara bilo na račun sudija.

Više situacija, među kojima je ona najistaknutija iz finiša meča, kada su sudili Kevinu Panteru preko pola, privukle su pažnju javnosti, toliko da se čak i košarkaš Monaka, Majk Džejms oglasio i naveo da nije bilo greške kapitena crno-belih.

U taboru srpske ekipe, trudili su se da ne komentarišu sporne situacije, već su se fokusirali na sebe i svoju igru, pa je tako i Alen Smailagić, koji je odigrao najbolju partiju u ovoj sezoni, odbio da govori o petoj ličnoj, koja je takođe bila diskutabilna.

- Neću da pričam o faulovima jer nije sportski, ali ljudi koji su gledali znaju šta se dešavalo - rekao je Smailagić, pa dodao:

- Presudili su faulovi. Naši ključni igrači su bili isključeni. Moramo da poradimo na tome i na defanzivnom skoku. Ne može ova ekipa da ima više skokova u napadu nego mi u odbrani. Učimo iz grešaka i nadam se da ćemo biti bolji.

Nije bilo lako crno-belom centru, koji je naspram sebe imao jednog od najboljih centara Evrope, Nikolu Milutinova i Mustafu Fala.

- Jako teško, ali i ja sam imao svojih prednosti. Tako da se to kompenzovalo - rekao je Smailagić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike