Obradović žali posle poraza u Pireju: Propustili smo veliku priliku!

20.10.2023

00:00

0

Autor: A. Š.

Trener crno-belih hvali svoje izabranike za reakciju u drugom poluvremenu meča sa Olimpijakosom

Obradović žali posle poraza u Pireju: Propustili smo veliku priliku!
Željko Obradović - Copyright AdmiralBet ABA liga/Mega/Emilija Jovanović

Imao je Partizan Olimpijakos na tacni. Na krilima maestralnog Alena Smailagića crno-beli su u 28. minutu imali ogromnih plus 14 u dvorani „Mira i prijateljstva“, koja je posle dodatnih pet minuta, ipak, proslavila veliku pobedu izabranika Jorgosa Barcokasa.

Nije Partizan slavio u Pireju od 2002. godine, a večeras su, čini se, bili nikad bliže da prekinu tu lošu tradiciju… Svestan je toga i Željko Obradović.

- Ako igrate produžetak i ako igrate na način na koji smo igrali, onda mislim da smo propustli veliku priliku večeras. Čestitam Olimpijakosu na pobedi - rekao je Obradović na konferenciji za medije.

Najtrofejniji trener Evrope je pohvalio svoje učenike za reakciju u drugom poluvremenu meča.

- Prvo poluvreme je bilo problematično, naročito naše izgubljene lopte i ofanzivni skok Olimpijakosa. Čak i u tim okolnostima, bili smo u zaostatku samo šest poena. Veoma sam srećan zbog načina na koji su moji igrači reagovali u drugom poluvremenu, ipak neke odluke su bile loše i zbog takvih odluka smo izgubili utakmicu.

Još jedan detalj je Žoc istakao kao jedan od odlučujućih…

- Vrlo bitna je činjenica da smo finiš meča igrali bez Kaminskog i Smailagića. To je bio najveći problem za nas. Igrali smo ukupno 13 minuta bez centra. U košarci je 13 minuta čitava večnost - dodao je Željko Obradović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike