Partizan je pokraden u Pireju? Majk Džejms kaže da jeste! (VIDEO)

19.10.2023

23:36

0

Autor: A. Š.

Američki košarkaš tvrdi da Kevin Panter nije napravio „preko pola“ u napadu koji se ispostavio kao ključni za konačan epilog meča u Pireju

Partizan je pokraden u Pireju? Majk Džejms kaže da jeste! (VIDEO)
Kevin Panter - Copyright Printscreen/Twitter/yigitdecolo

Bio je Partizan u idealnoj situaciji da slavi u Pireju prvi put posle 2002. godine. Olimpijakos je bio na kolenima, u 28. minutu imali su crno-beli ogromnih plus 14, ali su u neverovatnoj drami i posle dodatnih pet minuta, ipak, ispustili trijumf.

A jedna sudijska odluka posebno će se komentarisati u narednim danima, vrlo verovatno sve do narednog kola elitnog takmičenja.

Naime, na 6.8 sekundi pre kraja četvrte deonice, pri vođstvu Olimpijakosa 83:82, Kevinu Panteru je svirano preko pola, posle čega je Lanrencakis sa dva penala doneo crveno-belima plus tri. Iako je Naneli potom dao trojku kojom je meč odveo u produžetak, pitanje je da li bi uopšte do njega i došlo, da su crno-beli poentirali iz tog napda.

Još u toku meča bilo je komentara da arbitri nisu doneli ispravnu odluku, a to je na društvenim mrežama potvrdio i Majk Džejms.

Zvezda Monaka, poznata po tome da često na „Tviteru“ voli da iznese svoje mišljenje i stav o košarkaškim temama kratko je, indirektno, napisao da su crno-beli žestoko oštećeni u dvorani „Mira i prijateljstva“.

- Nije bilo zadnje polje – napisao je Džejms.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike