Milica veruje Željku i Partizanu! Najuspešnija srpska tekvondistkinja više ne ide na utakmice, ali voljeni tim ne prestaje da prati!

15.10.2023

14:16

0

Autor: A. S.

Neraskidiva ljubav između kluba i zlatne olimpijske šampionke

Milica veruje Željku i Partizanu! Najuspešnija srpska tekvondistkinja više ne ide na utakmice, ali voljeni tim ne prestaje da prati!
Milica Đuričić - Copyright 24sedam/Pavle Knežević

Najuspešnija srpska tekvondistkinja, Milica Đuričić, veliki je navijač Partizana, pa je veoma često viđana u prvim redovima, ranije Pionira, a sada i beogradske Arene.

Međutim, kako je postala mama, ti kadrovi su se proredili, ali i dalje prati svoj voljeni tim.

- Mislim da treba malo više poverenja što se tiče ljudi. Da daju i Željku i celom timu više vremena. Ne može forma da se digne na samom početku, to je proces koji traje, mislim da je Željko to pokazao i prošle godine, gde krećeš od nule i pokazuješ da je svaka utakmica bila sve bolja i sve brojnija što se tiče publike. Ljudi su stekli veru u sve što taj tim može, tako da samo ne trebaju da zaborave kako je bilo prošle godine. Imam taj pozitivni osećaj, jer to pokazuju i svojim stavom i svojim izjavama i mislim da će to lepo da se završi - rekla je Milica u intervjuu za Telegraf.

Milica se 2021. godine udala, pa je sada Đuričić, a u aprilu mesecu ove godine, na svet je donela sina Mateju, pa su očekivano, majčinske obaveze bitnije od bilo čega.

- Ja se nadam da ću izdvojiti vremena. Stvarno je malo teško uveče izdvojiti vreme, treba uspavati Matiju i biti sa njim, to je meni najlepši deo dana, pa mi je teško sa te strane da se odvojim, ali se nadam da ću doći.

Zanimljivo, ali njen suprug Marko, takođe tekvondista i njen trener, je veliki navijač Crvene zvezde, pa je Milica otkrila kako kod njih izgleda kada se igra večiti derbi.

- Sećam se kako sam ulazila u Halu Pionir, samo se okrenem, pogledam gore levo ka ćošku, vidim Marka sa kačketom. Mahnemo jedno drugom na distanci i to je to. Ali stvarno sada je to na nekom nivou šale i male provokacije. Neko se više vezuje za fudbal neko za košarku, pa postoji tu balans - kazala je Milica.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike