Jokić besan zbog Nurkićevog poteza! Sudije ponovo neme kada je Nikola u pitanju! (VIDEO)

11.10.2023

08:04

0

Autor: A. S.

Da li ga ovakav tretman očekuje i tokom sezone?

Jokić besan zbog Nurkićevog poteza! Sudije ponovo neme kada je Nikola u pitanju! (VIDEO)
Jusuf Nurkić i Nikola Jokić - Copyright Tanjug/AP Photo/Matt York

Bio je Nikola Jokić noćas na parketu NBA lige i u meču sa Finiks Sansima proveo 18 minuta, tokom kojih je vodio veliku borbu sa Jusufom Nurkićem. 

Srpski košarkaš je postigao devet poena, Nurkić poen više, ali je Denver imao prednost na poluvremenu, a i na kraju, 115:107.

Ipak, ovaj predsezonski duel, još jedan je pokazatelj kakav tretman Nikola Jokić ima kod sudija.

Naime, snažni momci sa Balkana su vodili veliku bitku tokom prvog poluvremena, a više razloga za ljutnju i nezadovoljstvo je imao Nikola Jokić.

Prilikom jednog pohoda Nurkića na koš, centar Sansa je oborio Jokića na parket. Bio je ljut Nikola jer se sudije nisu oglašavale, ali se ni tu nisu zaustavile.

 

 

U finišu poluvremena, bilo je izvesno da Nurkić "kampuje" u reketu, svima je bilo jasno, osim arbitrima. Jokić je ovog puta odreagova, raširio ruke, pokazivao na centra suprotne ekipe, ali se pištaljka oglasila tek kada je sam krenuo na dribling, rešen da okonča situaciju na svoj način.

Da li će se ovakav tretman najboljeg centra lige nastaviti i u novoj sezoni, videćemo već u noći između 23. i 24. oktobra, kada Denver igra sa Los Anđeles Lejkersima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike