Jokiću mala minutaža u pobedi šampiona: Mučio ga Nurkić, "ruki" rešio meč! (VIDEO)

11.10.2023

07:20

0

Autor: A. S.

A tek će uslediti velika borba u ligi

Jokiću mala minutaža u pobedi šampiona: Mučio ga Nurkić, "ruki" rešio meč! (VIDEO)
Jokić i Nurkić - Copyright Tanjug/AP Photo/Matt York

Ljubitelji NBA lige broje sitno do početka nove sezone, a do meča aktuelnog šampiona Denver Nagetsa i Los Anđeles Lejkersa, prate i predsezonske mečeve.

Noćas je na parketu bila ekipa šampiona, a Denver je u meču sa Finiksom slavio na pogon rukija, 115:107.

Nagetsi su na ovom susretu bili bez Majka Melouna, kome je na dan meča preminuo otac, ali je na terenu bio Nikola Jokić, pa je pažnja bila usmerena na MVP-ju finalne serije od prošle sezone.

Somborac je na terenu proveo nešto manje od 18 minuta i to u prvom poluvremenu, tokom koji je zabeležio devet poena, četiri skoka i po dve asistencije i ukradene lopte, a jedan prekinut napad rivala, već je osvojio navijače i na društvenim mrežama.

 

 

Jokić je vodio veliku borbu sa Jusufom Nurkićem, koji je uspeo da ubaci deset poena, ali je Denver otišao na odmor sa sedam poena prednosti.

U nastavku je bilo oscilacija, pad u igri Denvera je usledio sredinom poslednje deonice, ali šampion nije poklekao. Brzo je načinjena nova serija za +8 i miran finiš.

Srpskog centra u poenterskom smislu je zamenio ruki sa Gonzaga Univerziteta - Džunior Strouter, koji je Finiksu ubacio 20 poena, a pratio ga je Zek Nađi sa tri manje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike