Partizanovog Aleksu ne plaše bučni Francuzi, ali opreza nikad dosta! Dobri su, dobro su se pojačali, a i vraća se Lovernj (VIDEO)

10.10.2023

14:18

0

Autor: G. F.

Srebrni sa Mundobasketa tvrdi da sve zavisi od njega i saigrača

Partizanovog Aleksu ne plaše bučni Francuzi, ali opreza nikad dosta! Dobri su, dobro su se pojačali, a i vraća se Lovernj (VIDEO)
Aleksa Avramović - Copyright 24sedam

Poraz od Makabija, pa ubedljiva pobeda nad Krkom u AdmiralBet ABA ligi. Novom utakmicom u Evroligi, košarkaši Partizana nastavljaju takmičarsku sezonu i u četvrtak protivnik ekipe Željka Obradovića biće Asvel koga je Crvena zvezda deklasirala u Beogradu.

Duel u Francuskoj, kao i Danilo Anđušić najavio je Aleksa Avramović.

- Posle poraza od Makabija i pobede nad Krkom koja će svima u Novom Mestu svima biti veoma nezgodan protivnik. Ali ne bih sada da poredim ekipe, pošto idemo evroligašu koji igra na visokom nivou. I u Evroligi i francuskom prvenstvu su konstantni. Dobar su tim, pojačali su se dobrim igračima, oporavio se Lovernj - kazao je Avramović i naglasio da ipak sve zavisi od njega i saigrača.

- I mi smo pojačali intenzitet treninga, ali sada sve od nas zavisi. Nadam se da ćemo imati koncentraciju i ozbiljnu agresivnost u oba pravca.

Publika u Vilerbanu je prilično bučna, ali ni to ne bi trebalo da predstavlja prepreku za crno-bele.

- Njihova dvorana je puna, ali nije to atmosfera na koju nismo navikli. I nije to atmosfera koju prave Grobari. To ne treba da nas omete i zavisimo od nas samih. Prošle sezone smo igrali u periodu kada smo se uigravali. I sada se uigravamo. Mislim da smo iz dana u dan sve bolji - zaključio je jedan od reprezentativaca Srbije koji je na Mundobasketu osvojio srebrnu medalju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike