Anđušić oprezan pred put! Neće nas dočekati isti Asvel koji je izgubio od Zvezde (VIDEO)

10.10.2023

13:49

0

Autor: G. F.

Crno-beli na novo gostovanje kreću posle poraza u Izraelu

Anđušić oprezan pred put! Neće nas dočekati isti Asvel koji je izgubio od Zvezde (VIDEO)
Copyright 24 sedam TV

Košarkaši Partizana će u četvrtak odigrati novu ovosezonsku utakmicu u Evroligi. Posle gostovanja Makabiju i porazu, crno-beli putuju u Francusku, na duel sa Asvelom. Naredni rival ekipe Željka Obradovića u prvom meču je poražen ubedljivo od Crvene zvezde, i to ubedljivo, sa 21 poenom razlike.

Ipak, Danilo Anđušić očekuje drugačije izdanje francuskog tima.

- Biće teško bez obzira na poraz u prvom kolu od Crvene zvezde sa 21 poenom razlike. Verujem da su drugačija ekipa kod kuće. Imaju dobar tim sa iskusnim igračima, tako da moramo  da budemo 100 fokusirani i da dođemo do pobede koja će nam sigurno značiti u nastavku.

Treba da se dignemo posle utakmice sa Makabijem kada nismo najbolje odigrali. Nismo pokazali energiju, ni defanzivno ni ofanzivno. Verujem da će biti dosta drugačije i da ćemo da stignemo do pobede - kazao je Anđušić i dodatno naglasio da ne očekuje isti Asvel.

- Sigurno da će da bude drugačije, jer igraju kod kuće. Igraju bolje i opuštenije kod kuće nego u gostima. Protiv Zvezde su lako izgubili, ali će sada biti drugačija slika. To od nas zahteva da budemo maksimalno fokusirani i spremni - zaključio je prvotimac Partizana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike