Zvezda je mnogo bolja nego prošle godine! Trener Asvela hvali Ivanovićevu četu!

05.10.2023

23:59

0

Autor: A. Š.

Ti Džej Parker pričao o finansijama svog tima, igranju u Beogradu…

Zvezda je mnogo bolja nego prošle godine! Trener Asvela hvali Ivanovićevu četu!
Ti Džej Parker - Copyright MN Press

Ni kada je bio bolji, a Crvena zvezda slabija, Asvel nije mogao da računa na sigurnu pobedu u Beogradu. Zbog toga verovatno niko u taboru kluba iz Vilerbana nije imao prevelika očekivanja od premijernog meča nove sezone Evrolige, ali isto tako sasvim sigurno su se nadali da će biti barem konkurentni…

- Nije bilo lako igrati u Beogradu pred ovakvom publikom, pogotovo posle 20 razlike na poluvremenu. Čak i posle tolikog zaostatka uspeli smo da se borimo i malo vratimo. Ali, jako je teško vratiti se u utakmicu posle tako velikog zaostatka - rekao je trener Asvela Ti Džej Parker posle utakmice u kojoj je njegov tim već na poluvremenu bio u minusu od 20 poena.

- Ne smemo da žurimo. Ovo je novi tim, svake godine krećemo od nule. Kada vam neko ubaci šest trojki, teško je podići se. Mi jesmo, ali nismo uspeli da se uključimo u igru za pobedu. Na kraju prve četvrtine imali smo samo jedan faul, to ne sme da se događa. Mnogi igrači su na visokom nivou godinama, ali kada naletiš na ekipu kakva je Crvena zvezda moraš mnogo bolje, pogotovo u odbrani.

Pomalo neuobičajeno, Asvel je u Beograd stigao na dan odigravanja utakmice.

- Dajte mi malo para i dolazimo smo dan ranije. Neću da objašnjavam način na koji putujemo na utakmice i kako žrtvujemo nekada vreme. Imamo 80 utakmica u sezoni, nekada treba da se žrtvuje vreme. Trebalo nam je 15 sati da dođemo ovde, jer nema direktnih letova – kazao je Parker, pa uputio pohvale na Zvezdin račun.

- Igrali smo jedno poluvreme dobro, ali Crvena zvezda ima mnogo bolji tim nego prošle. Mnogo bolji. Dodali su Teodosića, Tobija, Nejpira, mnogo dobrih igrača, ogroman talenat.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike