Obradović najavio najjači Partizan za otvaranje sezone u Areni protiv Mornara

01.10.2023

15:26

0

Autor: D. P.

"Svi su zdravi", poručio trener crno-belih

Obradović najavio najjači Partizan za otvaranje sezone u Areni protiv Mornara
Željko Obradović - Copyright KK Partizan

Košarkaši Partizana od 19.00 časova (Arena Sport TV Premium 1) igraju svoj prvi zvanični meč u sezoni protiv ekipe Mornara iz Bara, u duelu 1. kola AdmiralBET ABA lige.

Utakmica zvaničnog branioca trofeja odigraće se pred navijačima u Areni, za koju su crno-beli prodali preko 16.000 sezonskih ulaznica.

- Da, vraćamo se u Arenu, prva utakmica protiv Mornara. Naravno, kao i uvek, poštovanje prema protivniku, sa željom da otvorimo prvenstvo na dobar način, da odigramo dobru utakmici i da dobijemo priliku da pozdravimo naše navijače - rekao je trener šampiona Željko Obradović.

KK Partizan
Ognjen Jaramaz

Partizan u sezonu ulazi sa najjačim sastavom, budući da se Ponjitka oporavio od povrede ramena koja ga je odvojila od ekipe na nekoliko poslednjih prijateljskih utakmica. Stanje se, prema rečima Obradovića, popravilo i kod poljskog reprezentativca: 

- Svi su zdravi!

Povratnik u tim Ognjen Jaramaz zna zašto Mornr zaslužuje poštovanje protivnika:

- Prva utakmica i zbog toga ima veliku važnost za nas da otvorimo sezonu dobro. Mornar zna da bude nezgodna ekipa, svake sezone u sastavu imaju sjajne šutere, mogu da prete iz svih pozicija, tako da moramo da uđemo i mislim da smo spremni za to da uđemo koncentrisano i jako u utakmicu i nadam se pobedi - rekao je Ognjen Jaramaz.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike