Partizan i Mijailović ispunili obećanje – Đini je uručen najlepši poklon za diplomu!

29.09.2023

18:40

0

Autor: A. Š.

Navijačica Partizana se pre nekoliko dana požalila da je ostala bez sezonske ulaznice, ali je prvi čovek crno-belih ekspresno reagovao

Partizan i Mijailović ispunili obećanje – Đini je uručen najlepši poklon za diplomu!
Ostoja Mijailović - Copyright MN Press

Navijači Partizana ponovo su top tema u košarkaškoj Evropi. Crno-beli će i u nastupajućoj sezoni imati ogromnu podršku navijača sa tribina beogradske Arene, pošto je predsednik šampiona AdmiralBet ABA lige Ostoja Mijailović juče objavio da je klub iz Humske prodao 16.124 sezonske karte, čime je oborio sve rekorde i postavio gotovo nedostižan cilj za rivale.

Sama ta brojka govori i kolika je bila potražnja za godišnjom ulaznicom Valjka, pa mnogi koji su želeli na kraju nisu ni uspeli da dođu do nje.

Jedna od njih je i Đina, koja se pre nekoliko dana na društvenim mrežama požalila da nije uspela da kupi sezonsku kartu, pa je uz pohvalu da je diplomirala pitala Mijailovića da li postoji šansa da „preko veze“ kupi dragoceno parče plastike.

Na odgovor nije dugo čekala, prvi čovek Valjka je ekspresno reagovao i uz čestitke Đini poručio joj da je godišnja karta čeka u Kući Partizana.

Obećano je danas i ispunjeno. Mijailović je Đini uručio najlepši poklon za diplomiranje, a Partizanova navijačica se potom sa istim pohvalila na društvenim mrežama.

- Danas sam preuzela svoju sezonsku! Vidimo se u Areni – napisala je Đina uz crno-bela srca i zahvalnost Ostoji Mijailoviću i Partizanu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike