Avramović još ima reprezentativne flešbekove: Svaki dan se prisećam balkona i dočeka u Čačku!

27.09.2023

19:39

0

Autor: A. Š.

Partizanov bek postao je jedna od heroja nacije igrama za reprezentaciju Srbije sa kojom je na Mundobasketu u Manili osvojio drugo mesto

Avramović još ima reprezentativne flešbekove: Svaki dan se prisećam balkona i dočeka u Čačku!
Nikola Jović, Filip Petrušev i Aleksa Avramović - Copyright MN Press

Leto za pamćenje imali su momci koji su na Mundobasketu u Manili poneli dres Srbije. Jer, sa Filipina su se vratili kao apsolutni heroji nacije sa srebrom oko vrata, koje je u domovini proslavljeno kao da sija najsjajnijim sjajem.

Jedan od onih koji su naciji dodatno ušli pod kožu bio je i Aleksa Avramović. Požrtvovani bek, koji je u prošlosti često znao da „našteti“ sebi noseći dres sa državnim grbom u letu za nama je naplatio sva odricanja, a iako početak klupske sezone sve jače kuca na vrata njemu se misli vraćaju na Orlove.

- Šta da kažem, to su stvari koje ću pamtiti celog života. Počev od dočeka na trgu, pa u mojoj srednjoj i osnovnoj školi. Bilo je fenomenalno! Puno mi je srce bilo što je Marka (Marinovića, pomoćnog trenera Svetislava Pešića), Feđu (Sretenovića, kondicionog trenera) i mene dočekalo mnogo dece - kazao je bek Partizana tokom evroligaškog druženja sa predstavnicima medija u osvrtu na doček u rodnom gradu Čačku.

- Onako, to su te neke iskrene dečije emocije koje ti se zariju u srce i budu upamćene za ceo život. Svaki dan se prisećam i balkona i dočeka u Čačku, iskreno – kazao je Aleksa Avramović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike