Obradović oduševljen Jokićem: Nikola mi je dao predlog - prihvatio sam njegov savet!

18.09.2023

09:27

0

Trener Partizana otkrio zanimljiv susret sa najboljim košarkšem sveta

Obradović oduševljen Jokićem: Nikola mi je dao predlog - prihvatio sam njegov savet!
Željko Obradović - Copyright MN Press

Trener Partizana Željko Obradović imao je zanimljiv susret sa najboljim srpskim košarkašem Nikolom Jokićem, napominjući da se divi njegovoj igri. 

- Ja sam bio fasciniran Nikolom Jokićem, video sam ga prošle godine kada su bile pripreme reprezentacije i Partizan u isto vreme, pa smo se slučajno sreli, pitao sam ga 'Nikola, kako si...'. On je meni tada ispričao da je gledao moj seminar iz Opatije... Ja sam bio prijatno iznenađen. To dovoljno govori o Jokiću, ne što je gledao moj seminar, on verovatno gleda i druge seminare, on je gledao i Partizan, ja to znam - poručio je Obradović za TV Arena sport.

Trenera Partizana oduševio je jedan gest centra Denvera i time pokazao da je košarkaška klasa. 

- On je preko jednog prijatelja poslao poruku vezano za jedan detalj naše igre, da misli da bi nešto trebalo da uradimo. Ja sam to shvatio i odmah sam primenio. Treba verovati igračima, jednom igraču kao što je Nikola Jokić ne možeš da ne veruješ. Neverovatan je. Igrač koji je osvojio NBA prsten, koji već tri godina igra na svetskom nivou, njega treba poslušati. Ali ponavljam, trener je taj koji na kraju odlučuje i baš me interesuje šta bi Jokić rekao na sve ovo što pričam sad.

Željko Obradović otkrio da obožava gleda Jokića i da zbog njega ustaje rano samo da bi pratio srpskog košarkaša.

- Ja Nikolu Jokića obožavam da gledam. Ja se budim rano i gledao sam sve njegove utakmice i mislim da je on fantastičan igrač. Njegova brzina razmišljanja je nešto što je neverovatno, njegovo predviđanje na terenu ne neverovatna - zaključio je trener Partizana u emisiji "Teme do Arene".

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike