Sloba Radanović se obratio srpskim košarkašima pred finale: Pobedite, treba nam to, pevaću vam svadbe i šta god poželite!

10.09.2023

10:58

0

Pevač će, kao i cela Srbija danas, vatreno navijati

Sloba Radanović se obratio srpskim košarkašima pred finale: Pobedite, treba nam to, pevaću vam svadbe i šta god poželite!
Sloba Radanović, srpski košarkaši - Copyright Tanjug/AP Photo/Michael Conroy ATAImages/A.A.

Sloba Radanović iz sveg srca podržava naše reprezentativce koji će se danas boriti za zlato na Svetskom prvenstvu u košarci!

Sloba je pred nastup u jednom klubu u Novom Sadu govorio o našim košarkašima koji srce ostavljaju na terenu i poslao im je moćnu poruku. U izjavi je spomenuo i našeg Borišu Simanića koji je tokom Mundobasketa, nakon udarca koji je dobio na terenu, izgubio bubreg.

- Bukvalno, vidiš da igraju za njega. Neka pobede i za njega i za sve nas! Neka osvoje ovo prvenstvo. Našem narodu treba nešto da nas digne, da nas trgne i da nas udari nešto pozitivno posle svega što nam se dogodilo. Želim im svu sreću! - počeo je Sloba.

Na pitanje da li postoji šansa da im on peva na dočeku koji će svakako biti održan u Beogradu, Radanović je sa osmehom poručio:

ATAImages/Marija Mlađen
Sloba Radanović

- Ako osvoje, pevaću im i svadbe i šta god požele! Samo neka osvoje.

Košarkaška reprezentacija Srbije danas igra protiv selekcije Nemačke, a sve detalje možete pratiti na NAŠEM BLOGU UŽIVO.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike