Srbija danas ceo dan gleda sport! Košarkaši, odbojkaši, fudbaleri, pa onda Nole! A tu su i Partizan i Zvezda i NFL...

10.09.2023

07:03

0

Autor: P.K.

Evo gde i kad šta možete da gledate od sporta u nedelju

Srbija danas ceo dan gleda sport! Košarkaši, odbojkaši, fudbaleri, pa onda Nole! A tu su i Partizan i Zvezda i NFL...
Ilustracija - Copyright MN Press/Tanjug/AP Photo/Michael Conroy

Dobro je što je nedelja, jer će veći deo Srbije i regiona ceo dan provesti gledajući sport!

Neverovatna količina sportskog sadržaja stala je u samo jedan dan, tako da ćemo od ranog popodneva do duboko u noć ostati prikovani ispred ekrana.

Sadržajan sportski dan počinje u 14.40 kada se igra finale Svetskog prvenstva u košarci. Nemačka je formalno domaćin Srbiji, ali teško da će imati više navijača od "orlova" u Manili.

Košarkaši su postali ljubimci nacije kada su otišli u krnjem sastavu, sa igračima koji su hteli da igraju, čak i veteranima, a onda oduševili sve igrama. Kada je Boriša Simanić zbog reprezentacije ostao bez bubrega, apsolutno svi su bezuslovno stali uz "orlove".

Šta god da se desi u finalu, ova ekipa je ponos i dika Srbije i zauvek će ostati upamćena kao jedna od najdražih. Utakmicu prenosi RTS.

Taman kada se završi košarka, biće malo vremena za predah, a onda od 18 sati počinje odbojkaška osmina finala Evropskog prvenstva. Srbija igra protiv Češke i jeste favorit u tom meču, ali neće biti ni malo lako. Utakmicu prenosi TV Arena sport na svom prvom kanalu.

Posle odbojke, od 20.45 fudbaleri Srbije igraju u gostima protiv Litvanije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. Ovaj meč usledio je posle neočekivanog poraza od Mađarske. Utakmicu takođe prenosi TV Arena sport na Premium 1 kanalu.

Ipak, verovatno neće svi do kraja gledati meč "orlova" protiv redovne mušterije Litvanije, jer već od 22 sata Novak Đoković igra finale US Opena protiv Danila Medvedeva. Srbin juri svoj 24. grend slem, a Rus tek drugi. Meč prenosi Eurosport.

E, a kada se na to dodaju prenosi pripremnih utakmica košarkaša Partizana i Crvene zvezde, kao i ostalih utakmica kvalifikacija za Euro 2024, kao i NFL utakmice na Areni, jasno je da će cela nedelja proteći u znaku sporta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike